×

Zie ook:
Disclaimer
Homepage
Reageren?
Verwijzingen
Wat is nieuw?

columns.html   software.html   creaties.html   over_mij.html

Ⓒ Hendrik, 2020-2021


Nadat ik aan zag komen dat, als ik zo door zou gaan, een burn-out zou krijgen, heb ik vier jaar lang een een soort van bewustzijns- en houdings training gevolgd aan de school voor Zijnsoriëntatie. Die training bleek voor mij een waar, positief omslagpunt in mijn leven. Deze school, welke is opgericht door Hans Knibbe, is een school voor levenskunst.

De training voor Zijnsgeoriënteerd coach, die bij elkaar zes jaar zou duren, kon ik niet afmaken omdat ik plotseling een zwaar herseninfarct kreeg.
Aanvankelijk kon ik niet meer spreken, niet meer schrijven en was ik aan de gehele rechterkant van mijn lichaam verlamd.

Aanvankelijk, want mede dankzij een dosis puur geluk, mijn houding, hard werken, de inspanningen van de mensen van revalidatiecentrum READE, mijn collega's op mijn werk en 'last but not least' degenen die mij naast staan in dit leven, kan ik me na een aantal jaren weer behoorlijk bewegen, praten en ... typen! Ik kreeg/krijg blijkbaar nog een kans om geheel opnieuw te beginnen ...

Nu ik wat meer tijd krijg, of beter, meer tijd voor mijzelf neem, ben ik blij dat ik ook deze website kan beginnen. Een website met persoonlijke ervaringen, gemaakte of geziene creaties, ervaringen met programmeren, kortom, van alles.
Het is gewoon leuk om te doen, te leren en om iets nieuws te creëen.

Je kunt 'wwwspace.nl' beschouwen als mijn expositie.
En ik neem vooral mijn ruimte, mijn "space" in om dat te doen ...

Hendrik

-----//-----